Home Specializari Onorarii Contact

 

Specializarile cabinetului de avocat Cristina Rachita

 
 

Dreptul familiei

 
   
 

Drept Comercial

   

» Divorturi, anulare casatorie, stabilire si tagada paternitate. incredintare si reincredintare minori.

 

» Stabilire pensie de intretinere.

 

» Proceduri de conciliere directa. Litigii comerciale.

 

» Proceduri de faliment.

 

 
   
 

Drept Civil

 

Executare silita

» Negociem, redactam, analizam contracte. Asistam clientul in fata notarului public la autentificarea contractelor. La solicitarea clientului dam data certa, atestam continutul actului si identitatea persoanelor semnatare.

 

» Redactam si sustinem actiuni privind: anularea contractului, constatarea nulitatii absolute a contractului, actiuni in pretentii pentru recuperarea creantelor, somatii de plata, cereri in revendicare s.a. » Acordam asistenta pentru conceperea testamentelor (legatelor).

 

» Asistenta la punerea in executare a titlurilor executorii, aparare impotriva executarilor (contestatii la executare).


» Identificare de nereguli procedurale, formularea contestatiei la executare, a contestatiei la titlu si actiuni in anulare, pentru impiedicarea sau amanarea executarii.


» Verificarea corectitudinii executarii si prevenirea posibilitatii de aparare a debitorului.

       
   
     
 

- acordarea de consultatii juridice privind furnizarea catre client a opiniilor juridice si informatiilor juridice adaptate la situatia prezentata.
- pentru Societatile Comerciale, elaborarea actelor juridice (contracte, conventii, statute) si asistarea clientului la negocieri
- participarea in calitate de consultant /specialist in domeniul juridic la activitatea de luare a deciziilor persoanelor juridice, in conditiile legii

 
Home | Specializari | Onorarii | Contact